Přidat komentář
Spolek
Členská schůze Členské příspěvky Členství ve spolku Daňové přiznání spolku Financování spolku + 20 dalších
GDPR
Kontrolní komise
Majetek spolku
Název spolku
Plná moc
Pobočné spolky
Rejstřík spolků
Ručení spolku
Sídlo spolku
Spolek se zahraničními členy
Stanovy spolku
Statutární orgán spolku
Transformace spolků
Účetnictví spolku
Vedlejší (hospodářská) činnost spolku
Volby ve spolku
Založení spolku
Zaměstnanecký poměr ve spolku
Zápůjčka spolku
Zrušení spolku
Spolek
Členská schůze Členské příspěvky Členství ve spolku Daňové přiznání spolku Financování spolku + 20 dalších
GDPR
Kontrolní komise
Majetek spolku
Název spolku
Plná moc
Pobočné spolky
Rejstřík spolků
Ručení spolku
Sídlo spolku
Spolek se zahraničními členy
Stanovy spolku
Statutární orgán spolku
Transformace spolků
Účetnictví spolku
Vedlejší (hospodářská) činnost spolku
Volby ve spolku
Založení spolku
Zaměstnanecký poměr ve spolku
Zápůjčka spolku
Zrušení spolku
Nenašli jste odpověď?
Prohledali jste všechna témata a stále nemůžete najít odpověď na svoji otázku?
Zkuste položit dotaz.
Rozsah znalostí pro kuchaře je upravený vyhláškou č. 490/2000 Sb., Příloha 3.
Rozsah znalostí nutných k ochraně veřejného zdraví při výkonu činnosti epidemiologicky závažné:
1. Znalosti nutné k ochraně veřejného zdraví z hlediska prevence alimentárních nákaz u osob vykonávajících pracovní činnosti při výrobě a oběhu potravin a ve stravovacích službách jsou:
a) požadavky na zdravotní stav osob vykonávajících příslušnou činnost,
b) zásady osobní hygieny při práci,
c) zásady hygienicky nezávadného čištění a dezinfekce, technologie výroby, hygienicky nezávadný režim přepravy, skladování a uvádění do oběhu epidemiologicky rizikových výrobků,
d) alimentární nákazy a otravy z potravin (základní znalosti o jejich epidemiologii a zásadách předcházení jejich vzniku a šíření),
e) speciální hygienická problematika podle příslušné pracovní činnosti.